Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Négy hónapja új hobbit talált magának a The Biebers frontembere, aki mostanában szinte minden szabadidejét drónozással tölti. Nemcsak azért kattant rá a távirányítással működtetett légi járművekre, hogy a szeptember 10-én, Budapesten, a Hungexpón tartott Drónverseny és Robotika Show-ig kiképezze magát, hanem valóban élvezi az extrém kalandot, amit a Hipernet Kihívás keretein belül teljesít.

Puskas_Peti1

„Nem vagyok egy kütyüfüggő ember, de erre tényleg rá lehet kattanni. Még mielőtt bárki azt hinné, hogy az otthoni környezetben használható drónokat gyerekjáték navigálni, az óriásit téved, nagyon nehéz, ugyanis a távirányítójuk egy roppant érzékeny műszer” – nyilatkozta az énekes-színész.

Puskas_Peti2

A távirányítással működtetett légi járművekre szerelt kamera képét a fejlett technikának köszönhetően akár okostelefonnal összeköthető VR, azaz Virtual Reality-szemüvegen keresztül is láthatjuk. Petinek legutóbb azt is megtapasztalhatta, milyen az, amikor a pilóta a VR-on át látja a versenypályán száguldozó gépét, és így navigálja. „Teljesen lenyűgözött, bár kicsit szédültem az elején. De nagyon vagány volt! Igaz, most még csak „másodpilótaként” próbáltam ki, de ez lesz a következő, amire ráfekszem, és az a célom, hogy egyszer majd én is így, VR-szemüveg segítségével tudjak irányítani drónt” – lelkendezett az énekes-színész.

Puskas_Peti4(BrandTrend)