Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Nik West, hangszerével kiválóan bánó basszusgitáros és szuggesztív énekesnő egyben. Hangszeres játékát Larry Graham és Marcus Miller inspirálta, énekesnőként az AC/DC “Black in Black” albumának újraéneklése kapcsán ismert.

nik west

Dave Stewart (Eurythics), miközben első albumán, a “Just in the Nik of Time” c. lemezen dolgozott Nikkel (angol szójáték, a “just in the nick of time” jelentése: az utolsó pillanatban), beleszeretett Nik érzelem-gazdag hangjába. Néhány nappal később már együtt munkálkodtak Stewarttal egy felvételen és együtt turnéztak. Azóta Nik többek közt olyan jól ismert hírességekkel dolgozott együtt, mint Prince, John Mayer és Marcus Miller. Nik tehetsége Lenny Kravitznek, Steven Tylernek és Flea-nek a Red Hot Chilly Peppers-ből is szemet szúrt.

“A női Lenny Kravitz” – Dave Stewart (Eurythmics)

“Atyaég, az első alkalommal, hogy találkoztam vele, éreztem ennek a lánynak az energiáját és tudtam, hogy akárcsak a frizurájában, van benne valami különleges” –  Steven Tyler (Aerosmith)

“Fantasztikus színpadi jelenlét” – Prince

Nik_West_Soul-Train

Nik West június 28-án kezdi világ körüli turnéját Japánban, melynek keretén belül több, mint hatvan országban lép majd fel együttesével:

NIK WEST – basszusgitár, vokál

HUBIE WANG – gitár

CHRIS TURNER – billentyűk

JOHN BLACKWELL – dobok

ARIEL BELLVALAIRE – gitár, vokál

NICHELLE WEST – háttérének

A női Lenny Kravitz Magyarországon október 17-én, a MOMkult Színháztermében lép színpadra.
(BrandTrend)