Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Az idei Video Music Awards nagy visszatérője, Britney Spears, és a szólóénekesként fellépő Nick Jonas is látványos vírusvideóval jelentette be, hogy színpadra lép idén a Madison Square Gardenben. Britney egy Los Angeles-i, míg Nick egy brooklyni videoművész kreatív alkotásával árasztotta el a közösségi oldalakat: így közölték, hogy különleges fellépésekkel várják a rajongókat.

britney

Britney-t senkinek nem kell bemutatni, hiszen egy csapásra világsztár lett, amint 1999-ben megjelent első, Baby One More Time elnevezésű lemeze. Ennek címadó dalát elő is adta a ’99-es Video Music Awardson, a Tearing Up My Hearttal együtt. Ezzel a díjátadó egyik legnépszerűbb fellépőjévé vált, és minden évben nagy port kavart, ha színpadra lépett. 2001-ben például egy pitonnal a nyakában énekelt, 2003-ban pedig Madonnával váltott csókjáról beszélt mindenki.

A világszerte csaknem 100 millió eladott lemezzel büszkélkedő énekesnő a VMA színpadán, Make Me című újdonságát adja majd elő, a felvételen a feltörekvő rapper, G-Eazy is közreműködik, aki 2016 egyik legígéretesebb tehetségének számít a hip-hop műfajában.

nick

Nick Jonas is hasonló kollaborációra készül az MTV augusztus 28-i díjátadóján: ő Ty Dolla $ignnal, a kaliforniai rapperrel és R&B dalszerzővel adja elő  Bacon című dalát.
(BrandTrend)