Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

A Ferrari pilótájának nyomába lépett Kovács Nikolett gyorsasági motorversenyző és Szabó Krisztián rallycross pilóta. Igaz nem a Formula-1-es pályákon, hanem az ausztriai Westendorfban, ahol közösen motoros szánoztak a havas lejtőkön.

KovácsNiki_SzabóKrisztián_Motorosszán_01k

„Be kell vallanom, hogy nem vagyok egy téliesített lány, eddig csak quaddal és minimotorral edzettem havon – amikor még volt hó hazánkban. A sebesség okozta adrenalint azonban semmi más nem tudja előidézni, márpedig ezek a motoros szánok mennek rendesen. Krisztián jóval rutinosabb ebben, a jövőben biztosan veszek majd tőle egy-két leckét. Imádnám, ha rendszeresíteni tudnánk ezt az edzésformát” – mondta Kovács Niki.

KovácsNiki_SzabóKrisztián_Motorosszán_03k

„A száguldás minden formáját szeretem. A motoros szánozás az egyik téli kedvencem. Korábban voltak olyan telek, amikor több száz kilométert is megtettem a Börzsönyben egy ilyen géppel. Örültem, hogy most egy vadonatúj 160 lóerős Yamahával is próbára tehettem a tudásomat. Igyekeztem néhány trükköt is bedobni, amit az osztrák szervezők nem mindig néztek jó szemmel” – tette hozzá Szabó Krisztián.

„Nem vagyok egy félős típus, de többször azt gondoltam, hogy felborulunk a motoros szánnal, igaz a száguldás végére beláttam, hogy Krisztián ezzel a járművel is profi módon bánik” – mondta el Világi Péter, a Havazin műsorvezetője.

KovácsNiki_SzabóKrisztián_Motorosszán_05k

Mindkét magyar versenyző jó felkészülésnek tekintette az ausztriai kalandot. Nikinek májusban kezdődik a versenyszezon, Krisztián első megmérettetése a portugáliai Rallycross VB futamon lesz, április 15-16-án.
(BrandTrend)