Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Június 22-én a Budapest Sportarénában ad koncertet az egyik legsikeresebb popénekesnő, Anastacia, aki hét év után lép fel ismét Magyarországon. Az amerikai világsztár ezúttal tavaly megjelent válogatáslemeze, az Ultimate Collection anyagával érkezik és a Magyar Virtuózok kíséretében lép a közönség elé.

Több mint harmincmillió eladott hanghordozó, hat stúdióalbum és huszonkilenc kislemez, több tucat duett, mások mellett Luciano Pavarottival és Michael Jacksonnal, harminckét klip és számos díj.

Anastacia

Az Ultimate Collection című lemezen helyet kaptak a legnagyobb sikerek (I’m Outta Love, Left Outside Alone, Paid My Dues), illetve két új dal is (Army of Me és Take This Chance). A turné áprilisban indul Olaszországban, majd mintegy negyven állomás után érkezik Budapestre június 22-én.

A 47 éves énekesnő – aki az elmúlt években többször is sikeres küzdelmet folytatott a rákkal – negyedszer lép fel Budapesten. Először az Arany Zsiráf díjátadó gála sztárvendégeként járt itt 2001-ben, négy évvel később a Papp László Sportarénában adott koncertet, 2009-ben pedig a Syma-csarnokban.

Júniusi koncertjén egy mintegy ötvenfős zenekar, a Magyar Virtuózok kíséretében lép közönség elé. Azok a rajongók, akik részt vesznek a koncerthez kapcsolódó különleges kampányban, személyes találkozót is magában foglaló jegyet nyerhetnek.
(MTI – BrandTrend)