Kategória: Hír és Personal Brand.

Admin kategória: Hír.

Nem akar részt venni a republikánus elnökjelöltségre pályázó politikusoknak az iowai jelölőgyűlés előtti utolsó országos televíziós vitáján Donald Trump, a republikánusok jelenleg legnépszerűbb elnökjelölt-aspiránsa, mert alkalmatlannak tartja a vitát szervező Fox televízió műsorvezetőjét, Megyn Kellyt.

Trump köti az ebet a karóhoz, és azt hangoztatja, hogy nem vesz részt a csütörtök este, éppen az iowai Des Moines-ban tartandó vitán. A Fox vezetői kiállnak és kitartanak műsorvezetőjük, Megyn Kelly mellett, és bár a televízió vezetősége közleményben utasította vissza Trump eljárását, a Fox hírigazgatója, Robert Ailes felvette a kapcsolatot Trump feleségével és lányával, hogy segítsenek megváltoztatni az üzletember álláspontját. Trump azonban hajthatatlan, csakis Rupert Murdoch-kal, a Fox tulajdonosával hajlandó egyeztetni.

A Fox a Google-lal közösen szervezi a csütörtöki vitát, és ez lesz az első, amelyen Donald Trump nem vesz részt. Trump kampányának vezetője szerdán este közleményben tudatta, hogy az üzletember csütörtökön Iowában lesz, de pénzgyűjtő rendezvényt tart, amelynek bevételét a veteránoknak és a háborús sebesülteknek ajánlja fel.
(MTI – BrandTrend)