Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

Számtalan meglepetést tartogat a 2016-os Challenger Cup: a nyolcfős mezőnyben három új név is szerepel. Az egyikük Mélanie Astles ötszörös francia műrepülő-bajnok, aki előkelő helyeken szerepel az európai- és világranglistákon is. Astles az első hölgy pilóta a sportág történetében és olyan újoncokkal kell majd megmérkőznie, mint Ben Murphy és Kevin Coleman. A brit Murphy az RAF Red Arrows bemutató csapatának egykori vezetője és parancsnoka, míg Coleman  – a US Advanced Aerobatic Team műrepülő fenegyereke – az első amerikai, aki bejutott a Challenger szériába. Egyben ő a mezőny legfiatalabb tagja is. Idén visszatér Luke Czepiela lengyel műrepülő pilóta, aki a 2014-es szezonban már feltűnt a bajnokságban.

melanie_astles_red_bull_air_race

„Élvezem ezt a hatalmas lehetőséget és azt, hogy megoszthatom a szenvedélyemet a tömegekkel. Nem tagadom, egy álom vált valóra azzal, hogy 2016-ban csatlakozhatok a Challenger Cuphoz, nagyon várom a kihívást” – mondta Mélanie Astles.

ben_murphy_red_bull_air_race

„Szerencsés vagyok, hiszen az eddigi karrierem során sok elképesztő repülésben lehetett már részem, de a Red Bull Air Race jelenti számomra a legnagyobb kihívást. A Master Class-ban precizitás, tehetség és csapatmunka kell a sikerhez, a Challenger Cup lehetőséget ad, hogy megszerezzem azt a tapasztalatot, amely ahhoz kell, hogy ezen a szinten versenyezhessek” – mondta Ben Murphy.

Az új pilóták a Red Bull Air Race világbajnokság első versenyén, Abu-Dzabiban mutatkoznak be március 11-12-én.
(BrandTrend)