Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Admin kategória: Képes hír.

A vásárlói hűségprogramok tervezésével és megvalósításával foglalkozó globális vállalat, a TCC bejelentette, hogy szerződést írt alá a Naomi Campbellt képviselő céggel. A megállapodás alapján a szupermodell neve alatt olyan termékcsaládot hoznak létre, amelynek termékeivel üzletláncok jutalmazhatják majd hűséges vásárlóikat az aktuális marketingkampányaik keretében.

NET-A-PORTER_NAOMI_F06_007_E

A Naomi Campbell márkanév alatt futó termékek között ékszerek, lakástextíliák, táskák és bőröndök lesznek majd elérhetőek. Emellett Naomi Campbell lesz a TCC Liora ékszerkollekciójának az arca is.

Nagy Adrienne, a TCC magyarországi leányvállalatának kereskedelmi igazgatója a megállapodás kapcsán elmondta: “A vezető fogyasztói és szórakoztatóipari márkák mellett egy újabb olyan taggal bővül partnereink köre, amely jelentős vonzerőt jelent a kiskereskedelmi láncok vásárlói számára. Naomi Cambell vitathatatlanul a világ egyik legnépszerűbb szupermodellje, akinek a neve mára a stílus és csillogás szinonimájává vált. Meggyőződésünk, hogy a vásárlók mindent megtesznek majd, hogy az ugyanezeket a jegyeket hordozó exkluzív Naomi Campbell termékeket gyűjtsék. Várakozással tekintünk ezért kiskereskedelmi partnereinkkel való együttműködés elé, hogy olyan vásárlói hűségprogramokat valósítsunk meg, amelyek örömet okoznak a vevőknek, és arra ösztönzik őket, hogy még gyakrabban és még többet vásároljanak, miközben még hűségesebbé válnak az adott üzletlánchoz.”

Naomi-Campbell

A TCC és a szupermodellt képviselő Marenco között létrejött megállapodás a Naomi Campbell Marencoval fennálló licensz szerződéséből eredő jogainak hatálya alá esik.
(BrandTrend)