Kategória: Képes hír és Personal Brand.

Április12-én villogó vakuk és sikító rajongók várják majd a vörös szőnyegen bevonuló filmcsillagokat a los-angelesi Nokia Theatre előtt. Az MTV Movie Awards nyitó eseményének házigazdája a vagányságáról és szókimondásáról híres brit énekesnő, Jessie J lesz, aki a csatorna egyik műsorvezetőjével, Josh Hollowitz-cal tudósít majd a vörös szőnyegről, megszólaltatva a legstílusosabb hollywoodi hírességeket.

mtv_ma_jessie_j

​Az MTV Movie Awards-szal kezdetét veszi a nyári filmszezon is, a vörös szőnyeges kapcsolás alatt bemutatkozik az idei nyár öt legjobban várt mozifilmje, amelyekkel rövidesen mi is találkozhatunk a vetítővásznakon. Az egyik ilyen alkotás a „Paper Towns” című romantikus vígjáték, John Green 2008-as novellájának filmes adaptációja. A filmet Cara Delevingne, Nat Wolff és maga az író mutatja be, sőt a helyszínen exkluzív részleteket is láthatunk majd belőle.​

A hagyományokhoz híven a legjobb hősnek járó díj sorsáról idén is a közönség dönt: április 2-án derül majd ki, hogy kik esélyesek a nézők által megszavazott Arany Popcornra. A rajongóknak így tíz napjuk lesz arra, hogy különleges díjhoz segítsék kedvencüket, a győztest rendhagyó módon Jessie J és Josh Hollowitz hirdeti majd ki a vörös szőnyegen állva.
(BrandTrend)