Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A 2005-ben indult Agroinform.hu mezőgazdasági portál küldetése változatlan: a mezőgazdaságból élők versenyképességének fejlesztése, az agrár kereslet-kínálat összekapcsolása. A fejlesztéssel az a cél, hogy a Kárpát-medence mezőgazdasággal foglalkozó szakembereinek szolgáltassanak szakmai információkat és az agrár piactéren keresztül kereskedelmi platformot. Az új megjelenéssel elsősorban a mobiltelefonon látogatókra fókuszálnak – ami immár a látogatók 62 százalékát jelenti – de az asztali és tablet nézet is még áttekinthetőbb, letisztultabb lett.

Az elmúlt hónapokban mind a megjelenő cikkek mennyisége, mind a látogatók száma is dinamikusan nőtt. A nyilvánosan is elérhető közönségmérési adatok (dkt.hu) szerint az Agroinform.hu a hazai TOP 50 oldal közé tartozik a havi 10 millió feletti látogatásával.

“A fejlesztés során kihívást jelent, hogy az Agroinform kereskedelmi, szerkesztőségi és aktív közösségi platformokat is magában foglal – de éppen ez jelenti az egyediségünket is. A megújulás azt is lehetővé teszi, hogy kibővült fejlesztő csapatunk a közeljövőben további funkciókkal segítse a mezőgazdasági információszerzést” – mondja Bolyki Bence, az Agroinform portálvezetője.