Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az Eurosporttal kötött széles körű megállapodás értelmében a világ első tisztán elektromos túraautó-bajnoksága, amelyben több márka járművei mérkőznek meg, világszerte jelentős méretű elkötelezett közönséget ér el.

Az Eurosport sportprodukciós tapasztalata révén, csatornái és platformjai maximális kiaknázásával növelni tudja az elektromos túraautóversenyzés és a PURE ETCR ismertségét és népszerűségét. Az autósport-rajongók európai otthonaként az Eurosport az elmúlt években gazdag és változatos motorsport-tartalmat kínált, többek között 2014-es indulásától fogva a FIA Formula E Világbajnokságot, illetve számos egyéb elektromos autós sportágat.

Pure ETCR Grand Reveal 2020

A Discovery új globális streamingszolgáltatása, a 2021-22 során 25 országban – köztük Magyarországon – induló discovery+ minden idők legváltozatosabb valóságon alapuló szórakoztató műsorkínálata mellett az Eurosport világszinten kiemelkedő sportprogramjait – így a PURE ETCR versenyeket – is tartalmazza majd.

„Az Eurosport a Formula E 2014-es első közvetítése óta elkötelezett az elektromosautó-versenyzés népszerűsítésében. A megállapodásnak köszönhetően a világ motorsport-rajongói a legmagasabb színvonalú, minden igényt kielégítő műsorokon keresztül követhetik a versenyszezont. Közelebb juthatnak az eseményekhez, és megismerhetik a szezon leglebilincselőbb történeteit – mondta François Ribeiro, a PURE ETCR-t promótáló Eurosport Events igazgatója. – A hagyományos közvetítés és a a discovery+ által kínált digitális streaming együttesen hatalmas értéket teremt rajongóink számára.”