Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Habár idén az eddiginél szigorúbb egészségbiztonsági szabályok mellett, közönség nélkül rendezik meg az MTV Video Music Awards díjátadóját, a szervezők az eddiginél nagyobb kaliberű, hatalmas műsort ígérnek. A díjátadó házigazdája a 2020-ban legjobb műsorvezetői Emmy-díjra is jelölt Keke Palmer lesz, akinek neve színésznőként, énekesnőként és humanitáriusként is ismerős lehet a nagyvilág számára.

Keke Palmer_credit Chance Davis

A VMA fellépőit ismét széles zenei spektrumról válogatták. A rendezvényen nagyszabású műsorral lép fel a kilenc kategóriában jelölt Global Icon Lady Gaga, aki az eladási listák élmezőnyében lévő Chromatica című albumát mutatja be a VMA gálán, ahol 2013-ben lépett fel utoljára. Az est egyik fő műsorszámával érkezik a nagy szenzációnak örvendő K-pop banda, a BTS, akik VMA-s debütálásuk mellett legújabb, első angol szövegű kislemezüket, a Dynamite-ot is a díjátadón mutatják be a nagyközönség számára. A rap szerelmeseinek idén sem kell kihagynia a közvetítést, hiszen Doja Cat lesz felelős a laza hangulatért, míg a latin ritmust a négyszeres Grammy-díjas J Balvin fogja biztosítani az eseményen.

A többszörös platina és háromszoros Grammy-díjas, valamint az idei díjátadón hat kategóriában jelölt The Weeknd nemrég bemutatott albumát hozza el a díjátadóra, többek között a nagysikerű Blinding Lights és Heartless című slágerekre is számíthatnak a rajongók. A VMA repertoárja a szintén Grammy-díjas Roddy Rich előadásával is bővül. Ezenfelül a latin stílus képviseletében is számíthatunk újabb fellépőkre, hiszen CNCO és Maluma is tiszteletét teszi az idei gálán, ahol mindkét előadó fergeteges ritmussal pörgeti fel a hangulatot.

A díjátadóra augusztus 30-án kerül sor a New York-i Barclays Centerben.