Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Spektrum Home tartalmi kínálata már tavasszal átalakult, azóta a kreativitás, a vágyak és az örömteli pillanatok játsszák a főszerepet a csatorna életében, a színes témaköröknek köszönhetően pedig az arculatváltás is indokolttá vált.

SPH_logo_color-page-001

Az új megjelenés követi a műsorstruktúrát, így a különböző tartalmi témákhoz illeszkednek az identek is, és így azok a kert, a házi kedvenc, lakásfelújítás, kikapcsolódás pillanatait örökítik meg. A boldogság apró pillanatait bemutató identek cinemagraph technikával készültek, amelynek köszönhetően a képernyőn csak a fókuszban lévő, fontos részlet van mozgásban, minden más mozdulatlan, így a látvány egyszerre nyugodt mégis dinamikus érzést kölcsönöz a nézőknek.

A csatorna szimbóluma és betűtípusa is megváltozik, a sárga legyező forma eltűnik, helyette egy letisztult, mégis dinamikus dizájnt kap a logó.

A Spektrum Home átalakulásával egyidőben a Spektrum is a trendeknek megfelelő új logót és fontot kap. Szintén eltűnik a jól ismert legyező forma, helyette egy modernebb külsővel itt is csak a csatorna neve lesz látható.

SPK_logo_color-page-001

A két csatorna megjelenése 2016-ban változott utoljára, akkor azonban az elsődleges arculati elemek változatlanok maradtak, most azonban a logók, a színek és a betűtípusok is lecserélődnek.