Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A HGTV az otthonhoz kapcsolódó tartalmak csatornája. Műsorán elsősorban lakásfelújításokkal, otthoni praktikákkal és ingatlanokkal foglalkozó, valóságon alapuló show-k szerepelnek.

Idén májusban a csatorna három kedvenc sorozata, a Feljavítók, a Lottó-lakás és a Házvadászok sikerrel szerepelt a TLC műsorán. A TLC-n május-júliusban futó szombati HGTV műsorblokk átlagnézettsége 75 százalékkal haladta meg az azonos műsorsáv előző három hónapban mért átlagnézettségét a 18-49 éves női nézők körében, a legnézettebb műsor a Lottó-lakás és a Házvadászok volt.

„A HGTV sorozatai nagyon jól működtek a műsorblokk májusi elindítása óta a magyar TLC-n, ami bizonyítja, hogy az otthon és kert témája hihetetlenül népszerű Magyarországon is – mondta Andrey Stoychev, a Discovery CEEMCA üzletfejlesztésért és terjesztésért felelős vezetője. – Tovább teszteljük, hogy a műfaj népszerűsége visszaigazolja-e kutatási adatainkat  a magyar nézők nyitottságáról a hasonló típusú tartalmakra. Folyamatosan tárgyalunk üzleti partnereinkkel azzal a céllal, hogy 2020-tól a HGTV csatorna teljes mértékben elérhető legyen a magyar piac számára.”

A HGTV blokk hétköznap 13.00 órakor, szombatonként pedig 14.00 és 18.00 között látható a TLC műsorán,  A szomszéd háza zöldebb, a Házvadászok – apró otthonok és az Adok-veszek ingatlant! című sorozatokkal.

A szomszéd háza zöldebb

A szomszéd háza zöldebb3

Egy indianapolisi anya-lánya páros, Karen E. Laine és Mina Starsiak új életre kelti szülővárosuk ingatlanjait. Düledező otthonokat vásárolnak fel, hogy pompás épületeket varázsoljanak belőlük. Mina ingatlanos tudásával, Karen pedig jogi hátterével felvértezve vág neki az átalakítósdinak: semmi sem állíthatja meg őket abban, hogy megszerezzék a kiszemelt ingatlant, és rokonaikat is bevonva belekezdjenek a munkálatokba.

Házvadászok – apró otthonok

Házvadászok - apró otthonok

Kövessük nyomon azokat, akik apró méretű lakást szeretnének maguknak! A műsor szereplői három különálló, 50 négyzetméter alatti lakást fognak megnézni, mielőtt eldöntenék, melyiket szeretnék otthonuknak hívni. Vajon mi történik, amikor sor kerül a végső döntésre és az ajánlattételre: az apró otthonokra vagy a nyitott terekre szavaznak?

Adok-veszek ingatlant!

Adok-veszek ingatlant 2

Tarek és Christina csapata sok izgalmat hoz majd a nézőknek, amikor düledező ingatlanokért adnak ki pénzt – esetenként úgy, hogy nem is látták őket még élőben –, felújítás után pedig eladásra kínálják őket. A feszültséggel teli aukcióktól kezdve a bosszantó történéseket tartogató felújításon és a lelombozó bemutatokón át egészen a sikeres eladásokig – mindenben lesz részünk!