Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Josh Gates ezúttal a szibériai téllel fog viaskodni a valaha volt legmerészebb kalandokat tartogató vadonatúj évadban, amely szeptember 15-én, 21.00 órakor veszi kezdetét a Discovery Channel műsorán. Josh Gates egész karrierjét annak szentelte, hogy lerántsa a leplet a világ legérdekesebb rejtélyeiről. A kalandor most visszatér, és nekivág a Föld legtávolabbi pontjainak, hogy megfejtse a megoldatlan legendákat.

Expedíció az ismeretlenbe 2

Az új évadban korunkat meghaladó kutatókkal lép kapcsolatba, és olyan úttörő technológiákat vet be a műsorvezető, amelyekkel pontot tehet a történelem legnagyobb rejtélyeinek végére. A válaszok keresése közben bolygónk legextrémebb klímájú részeire téved, dacolva a szibériai tundrák fagypont alatti hőmérsékletével, hogy szánon ülve fejtse meg a hidegháború lezáratlan aktáit: köztük a kilenc hegymászó halálának tisztázatlan körülményeit a Halálhegyen. Ezt követően, pedig a Negev-sivatagba vezeti az útja, ahol leereszkedik az újonnan felfedezett barlangokba, és alagutakba, amelyek a Holt-tengeri tekercsek következő részleteit rejthetik. Ha mindez nem lenne elég, Josh Panama vizeibe csobban, hogy nyomába eredjen Sir Frances Drake elveszett vagyonának. Puerto Rico esőerdőiben pedig a bozótban találja magát, ahol túlmegy saját és a tudomány határain is, hogy magyarázatot találjon a Chupacabrat övező találgatások létjogosultságára. Vajon tényleg létezik?

Az Expedíció az ismeretlenbe hatodik évadában Josh először az előző évad történetéhez tér vissza, amikor ismét meglátogatja El Mirador elveszett városát, és visszamegy az időben az 1980-as évekig, hogy kirakja a puzzle hiányzó részeit “A titok” kapcsán. Josh jóvoltából a nézők minden vasárnap egy hatvan perces világkörüli sétára indulhatnak a világ legnagyobb rejtélyeinek megoldására.