Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Évszázadok óta ugyanaz a kérdés foglalkoztatja a tudósokat, a kormány embereit, a felfedezőket, valamint a vallási vezetőket is: kapcsolatba léptek-e velünk valaha az idegenek? Az Amerikai Egyesült Államok népességének több mint fele szentül hisz benne, viszont a legtöbb megfigyelés, és elmélet nem szolgál elegendő bizonyítékkal a kételkedőknek. A Discovery Channel legújabb sorozatában, A Contact projectben, hat kiképzett felfedező próbál válaszokat adni az emberiség kíváncsiságának tárgyára.

Discovery Channel

A CIA által fejlesztett szoftverrel, a katonaságban alkalmazott felderítési technikákkal, valamint az oknyomozó újságírás eszközeinek segítségével a világon először kutatják fel a harmadik típusú találkozások nyomait.

A főszerepben a CIA egykori ügynöke, Myke Cole, a konfliktuselemző kutató, Dr. Michael Livingston, az asztrofizikában és a nemzetközi űrkutatásokban jártas újságíró, Sarrah Cruddas, az Amerikai Egyesült Államok Tengerészgyalogságának egykori tisztviselője, Nick Karnaze, a díjnyertes oknyomozó újságíró, Paul Beban, valamint a Green Beret Intelligence hajdani szakaszvezetője, Nick Karnaze – ők azok, akik bizonyítékokat keresnek az ember-földönkívüli találkozások empirikus alátámasztására.

A kutatók rendelkezésére álló adatok elemzésével – a szemtanúk beszámolóinak, illetve a kormányzati jelentések összeillesztésével – végre helyükre kerülnek a kirakós hiányzó részei, empirikus bizonyítást nyújtva a galaktikus viszonyokról.

A téma iránt érdeklődők minden vasárnap 20.00 órakor figyelemmel kísérhetik az évszázados rejtély megoldásának fejleményeit a Discovery Channel műsorán.