Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Nemzetközi szinten is a szépségipar meghatározó elismerésének számít a GLAMOUR magazinok által meghirdetett Glammies szavazás és díjátadó, amelyet világszerte tizenhat országban rendeznek meg. Magyarországon 2016-ban indult el a kezdeményezés.

„Az interneten keresztül érkező azonnali visszajelzések, értékelések, kritikák korát éljük. A mai fogyasztó szívesen hallatja a hangját és meg is vannak a megfelelő csatornái arra, hogy kommentálhasson, pontozhasson, rangsort állíthasson fel, sőt, díjjazzon. A márkák számára ez óriási lehetőség az előretörésre és a fejlődésre, de egyben kihívás is természetesen. A GLAMOUR követőtábora gyakorlatilag szakértőnek számít a szépségtermékek világában, ezért a Glammies szavazás révén kapott fogyasztói visszajelzésük igen értékes nemcsak nekünk, a magazinnak, de a beauty márkák számára is” – foglalta össze a Glammies nyújtotta előnyöket Maróy Krisztina, a magazin főszerkesztője.

fotó: Hatlaczki Balázs

fotó: Hatlaczki Balázs

„Mindenképpen fontos számunkra a hitelesség, a szavazatok száma pedig képet ad arról, hogy a vásárlók mennyire ismerik a termékünket és mennyire vannak megelégedve vele. Ezeket az információkat építjük be a termékfejlesztésekbe és a marketingbe” – mutat rá Horváth Anett, az egyik hazai dekorkozmetikai vállalkozás ügyvezetője arra, hogy miért fontos a szépségmárkák számára ez a megmérettetés.