Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Lukas Moodysson első tévésorozata, a Gösta július 1-jén debütál az HBO GO-n és az HBO-n. A premier napján az első négy 30 perces epizód lesz elérhető az HBO GO-n, utána hetente két epizód kerül fel az online videótárba. A Gösta az HBO Nordic első saját gyártású sorozata.

Gösta egy huszonnyolc éves gyerekpszichológus, akit első állása egy vidéki kisvárosba szólít. Az a terve, hogy ő lesz a legjószívűbb ember a világon, aki mindenkin segít, akivel csak találkozik. Ez néha összejön neki, néha pedig nem…

A 12 részes, 30 perces epizódból álló vígjátéksorozatot Lukas Moodysson írta és rendezte. Gösta szerepében Vilhelm Blomgren látható, mellette játszik a sorozatban Amy Deasismont, aki a barátnőjét, Melissát alakítja, továbbá Mattias Silvellaz apja, Clara Drake egy Saga nevű páciense, Regina Lund az anyukája, Elisabet Carlsson egy kolléganője, Nidhal Fares a Hussein nevű albérlője, Gustav Berg pedig Jonas nevű barátja szerepében.

A sorozat producere Lars Jönsson a Memfis Film képviseletében, executive producerei az HBO részéről Hanne PalmquistSteve Matthews és Antony Root.

A sorozat nemzetközi értékesítéséért az HBO Europe-on kívül eső területeken a REinvent Studios felel.