Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az Eufória című drámasorozat nyolcrészes első évadja június 17-én, hétfőn indul az HBO-n és az HBO GO-n. A több kreatív területen is aktív szupersztár, Zendaya áll a sorozat szereplőgárdája élén, amely középiskolás diákokról szól, akik a drogok, a szex, az identitáskérdések, traumák, a közösségi média, a szerelem és a barátság aknamezején próbálnak átevickélni. A sorozat alkotója és írója Sam Levinson, aki öt epizódot saját maga rendezett.

Euforia_jelenet2

A sorozat főhőse a tizenhét éves Rue Bennett (Zendaya), egy elvonóról éppen kikerült, drogfüggő lány, akinek fogalma sincs, mit tartogat számára a jövő. Rue életében hatalmas változás áll be, amikor megismerkedik egy Jules Vaughn (Hunter Shafer) nevű transzszexuális lánnyal, aki a szülei válását követően nemrég költözött a városba, és Rue-hoz hasonlóan az útját keresi.

Euforia_jelenet3

Rue köréhez tartoznak iskolatársai, Nate Jacobs (Jacob Elordi), egy menő atléta, aki dührohamokkal küzd, melyek mögött szexuális jellegű bizonytalanságok húzódnak meg, Maddy Perez (Alexa Demie), Nate barátnője, akivel folyton szakítanak, Chris McKay (Algee Smith), egy futballsztár, akinek nehezebben megy a váltás a gimi és az egyetem közt, mint amire számított, Cassie Howard (Sydney Sweeney), akit szexuális előélete kísért, Lexi Howard (Maude Apatow), Cassie húga és egyben Rue megfontolt gyerekkori barátnője, valamint Kat Hernandez (Barbie Ferreira), egy testtudatos tini, aki a szexualitását próbálgatja.