Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Dakota fiúk a második évaddal térnek vissza egy halálos kockázatokat rejtő aranyvadászat során, ahol az életük a tét Délkelet-Alaszka zord hegyei között.

A Discovery Channel Aranyláz Alaszkában műsorának producerei február 28-án, este 20.00 órakor elhozzák nekünk a csatorna egyik legjobbjának tartott “ARANYLÁZ ALASZKÁBAN: VAD VIZEKEN” című műsor második évadát.

Ebben az évadban Dakota és fia fűtött búvárruhákban merülnek alá a gleccser táplálta fagyos McKinley patakba, hogy a jéghideg zúgók között keressék az aranyrögöket, de vajon az apa-fiú páros nem vállal-e nagyobb kockázatot, mint amennyit kibírnak? Az alaszkai vadon veszélyesebb, mint valaha, a barátságtalan és szélsőséges időjárás, a gyors árvizek, lezuhanó kövek és az éhes medvék nem teszik könnyebbé a páros helyzetét. Mindezek mellett folyamatos a veszélye annak, hogy a milliókért folytatott fejvesztett vágta közben életveszélyes sérüléseket szenvednek, vagy a felszerelés épségét kockáztatják, ami szintén a végét jelentheti a kalandnak.

Discovery Channel

Az előző évad végén súlyos katasztrófa érte a csapatot: egy este egy áradás elöntötte a bánya területét, így három hónap kemény munkája veszett oda egy éjszaka alatt, pár nappal a csapat legnagyobb aranyfogása után. A Dakota fiúk most még felkészültebben térnek vissza: több emberrel és egy vadonatúj és még erősebb második kotróval. A társaság eltökélte, hogy idén megszerzik maguknak a patak medrében található aranyat, de a kiszámíthatatlan körülmények miatt ez egyáltalán nem lesz egyszerű.

A tavalyi gárdából sokan csatlakoznak idén is a küldetéshez: Carlos Minor, a texasi fivérek, Wes és Paul Richardson, de lesznek új arcok is, akik a busás haszon fejében vállalják a kalandot: Rich Webster és az arizonai bányász Casey Morgan.
(BrandTrend)