Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az önvezetőjármű-technológiákat fejlesztő magyar startup, az AImotive számára alakított ki belső információs rendszert a Filter.hu. Ez az első alkalom, hogy az innovatív hírszűrő platform motorjával tudásmegosztó vállalati felület jön létre.

Híralapú információs és edukációs belső rendszert hozott létre az AImotive a Filter platformja és algoritmusa használatával. A cég munkatársai a belső elérésű felületen hamarosan folyamatosan hozzájuthatnak a legfontosabb szakmai, üzleti és iparági hírekhez. A kollégák hozzá is szólhatnak a hírekhez, így a korábbi e-mailes véleménycsere is átkerülhet a Filter által kialakított felületre. A létrejövő adatbázis segítséget nyújt abban, hogy a munkatársak tudását folyamatosan naprakészen tartsa a vállalat, miközben szűrten és áttekinthetően rendszerezve találják meg a szakmai híreket a nemzetközi hírvilágból.

A rendszer támogatja az AImotive külső tartalomszolgáltatását is. Az adatbázisban szereplő, elsősorban külföldi forrásokból származó hírek, vagy akár a cég saját cikkei – szerkesztői döntés alapján – kikerülhetnek akár a vállalat publikus online felületeire is.

aimotive-prototypes-on-the-road-2-1200x630

Az AImotive egy, nemzetközi szinten jegyzett, hazai startup, amely az önvezető autózás megvalósításán dolgozik. Partnerei között van a PSA csoport, a Volvo és a SAIC is. A Filter.hu az interneten található információkat rendezi könnyen érthető és jól kezelhető témákba. A portál rendszerének alapja a saját fejlesztésű hírgyűjtő szoftver és az egyedi kialakítású webes megjelenítési felület.

aimotive-prototypes-on-the-road-8-1200x630

„Az AImotive önvezető rendszere a rohamtempóban fejlődő mesterséges intelligencián alapul. Ahhoz, hogy a terület innovációival lépést tudjunk tartani, kulcskérdés, hogy kollégáink mindig könnyen hozzájussanak a legfrissebb tartalmakhoz, és azokat meg is tudják beszélni egymással” – mondta Kis Dávid, az AImotive CTO-ja.

„A együttműködés keretében első alkalommal fejlesztettünk olyan vállalati belső információs felületet, amely a Filter motorjával fut” – hangsúlyozta Grégász Zsolt, a Filter.hu egyik alapító tulajdonosa.Algoritmikus, automatizált alapjainak köszönhetően portálunk az információcserét és a tudásmegosztást támogató rendszerek fejlesztésére is alkalmas. Az újfajta megoldással a minőségi információ iránti növekvő hazai és nemzetközi igényre tudunk hatékony választ adni.” – tette hozzá.
(BrandTrend)