Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Bill Goldberg, a pankrátorlegenda bemutatja a televíziózás történetének legkeményebb késes műsorát – Kések csatája októbertől a HISTORY-n.

A Kések csatája új sorozat, melyben Amerika legtapasztaltabb fegyverkovácsai, harcművészei, szúró-vágófegyver-specialistái mérkőznek meg egymással, hogy a pengepróbáló akadálypályán keresztülvagdalkozva magukat elnyerhessék a 20.000 dolláros fődíjat.

FiF_1.jpg

Minden epizódban újabb versenyzők igyekeznek minél rövidebb idő alatt átjutni a soha nem látott kihívást jelentő akadályokon, amelyek nemcsak az acél erejét, élességét és kialakítását teszik próbára, de azt is, hogy tulajdonosaik milyen szakértelemmel forgatják pengéiket. Minden héten a két legjobb induló jut be a rettegett Halálfutamba, közülük is a győztes kerül be a végső epizód bajnoki összecsapásába.

FiF_2.jpg

A műsort az amerikai profi birkózás legendás alakja, Bill Goldberg, és a 23 évig különleges egységeknél szolgált harcművész és szúró-vágófegyver specialista, Tu Lam vezeti. Mellettük a fegyverkovácsok munkáját a Tűzben edzett kétszeres bajnoka, Travis Wuertz felügyeli.
(BrandTrend)