Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Viber egy applikációbeli vérfrissítéssel mostantól kétszer gyorsabb chat-élményt nyújt 1 milliárd regisztrált felhasználója számára. A viberezők villámgyors üzenetküldését új dizájn is segíti a platformon.

viber_megujult_kezelofelulet

Írtál már chaten úgy egy barátodnak, hogy közben azon gondolkodtál: megnyitja egyáltalán az üzeneteimet? Vajon miért nem válaszol már? A Viber a chat ablakok frissítésével most minden eddiginél követhetőbbé teszi számodra ismerőseid állapotát.

Az alkalmazás újításainak köszönhetően a Viber felhasználói közösségének tagjai:

  • Gyorsabban küldhetnek üzenetet, mint valaha: Az üzenetek ezentúl kétszer gyorsabban érnek célba, ezáltal beszélgetéseid könnyebben és gyorsabban haladhatnak, kizárva a kellemetlen helyzeteket, amikor késve érkezik meg egy várva várt válasz.
  • Pörgősebb státuszikonokkal találkoznak a beszélgetésekben: A gyorsabb küldési sebességhez új ikonok is járnak, amelyek könnyebben megmutatják az üzenetek státuszát. Mostantól gyorsabban észlelheted, ha beszélgetőpartnered elolvasta üzenetét. A ikon jelzi, hogy az üzenet el lett küldve, a ✓✓ ikon jelenti, hogy az üzeneted megérkezett a partnered telefonjára, a ✓✓ ikon pedig az elolvasott üzenet státuszát jelöli.
  • Nagyobb és világosabb chatbuborékokat láthatnak: A Viber chatablakok ezentúl élénkebb színekben és nagyobb formában kerülnek a képernyőre, így többet olvashat el a felhasználó első pillantásra az üzenetből.
  • Élesebb GIF, képi és videó élményt kapnak: Egy kép többet mond ezer szónál, és ki ne akarna képeket megosztani barátaival vagy családjával a beszélgetésekben? Mostantól, amennyiben egy kép- vagy videóüzenet érkezik telefonodra, nagyobb és jobb minőségű bélyegkép jelenik meg a képernyődön.

„Kivételes kommunikációs élményt szeretnénk nyújtani többszáz millió felhasználónk számára – ez az, ami a folyamatos innovációra sarkall bennünket. Szerettünk volna egy új, friss megjelenést teremteni, amely nem csupán jól néz ki, de kívül-belül jobban teljesít” – mondta Ofir Eyal, a Viber termékfejlesztési alelnöke. „Minden tevékenységünk a kommunikáció köré épül, valamint ahhoz, hogy hogyan kapcsolódunk egymáshoz. Ma már nem számít a felhasználók térbeli elhelyezkedése, mindenhol a leggyorsabb szolgáltatást kapják, mindezt egy játékos, vicces és lenyűgöző látványvilágú chat élményen keresztül.”
(BrandTrend)