Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A 8. évadban Rick totális háborút hirdetett Negan és csapata ellen. A Megváltók többen vannak, jobban felszereltek és könyörtelenek, ám Rick és az egyesített közösségek elszántan küzdöttek egy szebb jövő ígéretéért. A legutolsó epizódban a harc már végéhez közeledett, és úgy tűnt, Rick és csapatai győzedelmeskednek. Ám Negan ismét felbukkant, és megmutatta erejét. Az elhúzódó háború mindkét felet megviselte: a közösségek szétszakadtak, Alexandriát elpusztították, Hilltop sarokba szorult, a Királyság romokban. Ráadásul Alexandria lakóit bár Carl hősiesen biztonságba vezette, a túlélők az epizód végén megdöbbentő helyzettel szembesültek.

TWD_809_Daryl

Vajon mi lesz Carl sorsa? És mit fog tenni Rick, akinek sokáig fia jelentette az egyetlen mozgatórugót a sokszor értelmetlennek tűnő létben?

TWD_809_Rick

Mindemellett Aaron és Enid is kétségbeejtő helyzetbe került, hiszen nem tudhatják, hogy barátságos vidéken járnak-e. Gabriel atya mindent megtesz, hogy biztonságban visszacsempéssze Dr. Carsont Hilltop környékére, Maggie pedig nehéz választás előtt áll: a Megváltókkal kialakult patthelyzetben el kell döntenie, hogy mit kezdjen a kezei közé került hadifoglyokkal. A háború mellett Negan kénytelen saját emberei között is rendet tenni, mert az árulók hatalomvágya a Megváltók között is konfliktust szít. Miközben a háború mindenkit felemészt, a jó és a rossz közötti határ egyre inkább elmosódik, és egyelőre nem lehet tudni, mi lesz a harcok kimenetele.

A The Walking Dead nyolcadik évada új részekkel folytatódik február 26-tól hétfőnként 22 órakor a FOX műsorán.
(BrandTrend)