Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az Oscar-jelölt Darren Aronofsky, akinek nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Fekete hattyú, a Noé vagy a Rekviem egy álomért, ezúttal egy tízrészes sorozattal állt elő, melyben izgalmas kalandra hívja a nézőket. A Volt egyszer egy bolygó (One Strange Rock) című műsorban Will Smith segítségével nagyszabású utazásra indulhatunk a bolygón és a világűrben egyaránt, hogy megismerjük Földünk rendkívüli történetét. A sorozat bemutatja, miért és miként vált bolygónk élettel telivé a nagyrészt ismeretlen és rideg kozmikus térben. Smith mellett a műsorhoz ismert űrhajósokat is felkértek, hogy egészen egyedi szemszögből meséljék el a Föld különleges történetét. Az asztronauták nem mindennapi rálátással rendelkeznek bolygónkra, és a sorozatban személyes élményeikről is beszámolnak, például arról, hogy milyen Földünk a világűrből nézve.

AFI FEST 2015 Presented By Audi Centerpiece Gala Premiere Of Columbia Pictures' "Concussion" - Arrivals

Darren Aronofsky és alkotótársa, a díjnyertes producer, Jane Root is nagyon örült, hogy a neves színész, Will Smith csatlakozott a sorozat stábjához. „Nagyon izgatott vagyok, hogy Will Smith kísér majd el minket erre az utazásra. Az ő karizmája, intelligenciája és alázata nagyban segíti majd a nézők bevonódását ebbe az egyedi narratívába, amelynek középpontjában azok a hihetetlen csodák állnak, melyek lehetővé tették az élet kialakulását itt a Földön” – nyilatkozta Aronofsky.

A Volt egyszer egy bolygó 2018 tavaszán debütál a National Geographic csatornán a világ 172 országában, köztük hazánkban is.
(BrandTrend)