Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Telenor nemrég megújult online tévészolgáltatása  kedvezményes ajánlatokkal és egy exkluzív premiervetítéssel ünnepli a világ egyik legnépszerűbb fantasy sorozata, a Trónok Harca legújabb évadát. A MasterCard Priceless Specials oldalon elérhető kuponokkal megvásárolt új MyTV+HBO GO előfizetések 2. havi díját elengedi a szolgáltató. Emellett minden vásárló, aki július 12-ig igénybe veszi valamelyik kedvezménykupont, garantáltan részt vehet plusz egy fővel a Trónok Harca 7. évad első epizódjának zártkörű, budapesti mozis premiervetítésén 2017. július 17-én, ahol a világpremier estéjén széles vásznon lehet átélni a sorozat legújabb izgalmait.

A promócióban három kedvezményes Telenor MyTV+HBO GO csomag, valamint két készülékkel kombinált ajánlat is megvásárolható. A Telenor MyTV szolgáltatásra most duplán érdemes előfizetni, hiszen a 2 fős Trónok Harca  belépő és az ingyenes egy havi előfizetés mellett  a 24 órán át tartó szórakozás is garantált a MyTV nemrég kibővült csatornakínálatával. A MyTV Start, MyTV Plus vagy MyTV Max csomagokkal igény szerint 10, 50, de akár 72 csatorna élő műsora közül is válogathatnak az előfizetők, amelyek mindegyikéhez HBO GO előfizetést is választhatnak. Ráadásul az adatforgalom miatt sem kell aggódniuk, hiszen az előfizetés magában foglalja a szolgáltatás használatához szükséges adatforgalmat.

Az ajánlatokhoz szóló kuponok a MasterCard Priceless Specials oldalon tölthetők le regisztráció után. A kedvezményes előfizetések a Telenor üzleteiben, a letöltött kupon bemutatásával, vagy a készülék nélküli ajánlatok esetében online, a mytv.telenor.hu/info/ oldalon a kuponkód megadásával vásárolhatók meg.
(BrandTrend)