Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. és a UPC Magyarország közötti védjegyhasználati szerződés aláírását követően Deutsch Tamás, a Digitális jólét program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos és Robert Redeleanu, a távközlési vállalat vezérigazgatója indította el a Digitális Jólét Alapcsomag értékesítését a UPC egyik budapesti üzletében. Ezzel hivatalosan is elérhetővé vált a Digitális Jólét Alapcsomag azon ügyfelek számára, akik eddig alapvetően annak ára miatt nem rendelkeztek szélessávú internetkapcsolattal.

Digitális Jólét

Az eredetileg kitűzött minimálisan 5 megabites letöltési sebességnél akár hatszor gyorsabb internetkapcsolatot és számos kiegészítő lehetőséget kínáló UPC Fiber Power 30 DJA és UPC Fiber Power 30 Optika DJA csomagokat azok az előfizetők igényelhetik, akinek a szolgáltatás megrendelését megelőző egy évben nem volt otthoni internet előfizetésük. A díjcsomagokat – amelyek mellé számos további szolgáltatást, például ingyenes közösségi Wifi hozzáférést is biztosít a UPC – 2 éves határozott idejű szerződés megkötésével vehetik igénybe az ügyfelek.

Digitális Jólét2

Robert Redeleanu, a UPC Magyarország Kft. vezérigazgatója kiemelte: azért is különösen büszke arra, hogy a magyarországi szolgáltatók közül elsőként a UPC-nél érhetik el az ügyfelek a Digitális Jólét Alapcsomagot, mert a vállalat számára kiemelten fontos a digitális felzárkóztatás és a szélessávú infrastruktúra fejlesztése. „A UPC összesen 71 milliárd forintot fordított a szélessávú hálózatok korszerűsítésére Magyarországon az elmúlt bő négy év során. Ezen fejlesztések egy nagyobb, európai szintű program részei, amelynek keretében a UPC anyavállalata, a Liberty Global összesen 14,5 milliárd euró &eac ute;rtékben végez szélessávú beruházásokat. A magyarországi beruházások összesített gazdasági lábnyoma 100 milliárd forint, amely további 101 milliárd forint értékű összesített társadalmi hatást is generált. A hálózati lefedettség növelése mellett azonban alapvető feladatunknak tekintjük azt is, hogy a társadalom minden tagja számára elérhetővé tegyük a kiváló minőségű internetkapcsolatot, megteremtve ezzel a digitális felzárkózás lehetőségét.”
(BrandTrend)