Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A különleges akció keretében a 2017-es Tour de France során a BORA-hansgrohe, német kerékpárcsapat színeiben versenyző Peter Sagan minden délután élőben fog válaszolni a kerékpárőrültek kérdéseire az Eurosporton, valamint az Eurosport Playeren keresztül. Az akciónak köszönhetően tehát az idei verseny nem csak azért lesz különleges, mert most először minden értékes percét élőben követhetik a rajongók, hanem azért is, mert Sagan különböző közösségi platformokon, így az Eurosport Facebook, Twitter és Instagram oldalán keresztül, valamint a privát Facebook és Twitter oldalain várja az #AskSagan jelzéssel ellátott kérdéseket, hogy ezek közül saját kezűleg válassza ki a számára legizgalmasabbakat, amelyekre élőben válaszol.

Peter Sagan - Credit BORA – hansgrohe

A kezdeményezésről így nyilatkozott Peter Sagan: „Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok az Eurosporttal. Ez az akció összehozza a rajongókat és a nézőket is a kerékpározás szeretete által. Legyél kreatív és kérdezz tőlem bátran a #AskSagan hashtagen keresztül, én pedig garantálom, hogy minden nap válaszolni fogok a legjobb kérdésekre a Tour de France ideje alatt.”

Laurence Schirrecker-Mothes, az Eurosport kerékpáros produkcióiért felelős vezetője elmondta: „Peter az egyik legismertebb és legkarizmatikusabb versenyző, ezért nagyon örülünk, hogy vele dolgozhatunk együtt. Az ő sikere, stílusa és vidám hozzáállása rengeteg ember rajongását érdemelte ki. Boldog vagyok, hogy a nézőink számára szerte Európában és a világon is biztosítani tudjuk azt a lehetőséget, hogy feltehetik neki a kérdéseiket a verseny ideje alatt a digitális platformjaink segítségével.”

Az #AskSagan kampány egy exkluzív Facebook Live eseménnyel kezdődik június 29-én, csütörtökön Düsseldorfban, a 104. Tour de France estéjén. Ráadásul ebben az évben a kerékpár szerelmesei egész Európában akár plusz 25 órányi élő Tour de France közvetítést élvezhetnek az Eurosporton, beleértve idén először a percről percre történő élő közvetítést is.
(BrandTrend)