Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Szerencsére az utóbbi években divat lett a múlt: előkerültek a színes napszemüvegek és a régi bakelitlemezek, a romkocsmák udvarán pedig nagymamáink karosszékében ülve szürcsölhetjük jól megérdemelt Bambinkat. A Meglepetés szerkesztősége számára az idei strandszezon a retró nyara lett: ennek az életérzésnek szentelték az augusztus végéig kapható különszámukat is.

A Retró hatvan oldalon keresztül repít vissza bennünket a mozi aranykorába, eszünkbe juttatva a vásznak csillogó sztárjait vagy a rock’n’roll királyait ábrázoló posztereinket, felidézi velünk gyermekkorunk balatoni nyarait és Mézgáék izgatottan várt kalandjait, megmosolyogtat a hetvenes években nélkülözhetetlennek számító termékek listájával, vagy a panel falát betöltő giccses pálmafás képek emlékével.

001_MEGRET_1.indd

A múltat többek között olyan vendégszerzők segítségével idézhetjük meg, mint Réz András és Szira Péter, akik a legnagyobb dívák tündöklését veszik sorra – a válogatásból természetesen nem maradhat ki az öröké sikkes álmodozó, Audrey Hepburn sem. Bakács Tibor a magyar tenger különböző korszakairól mesél, Winkler Róbert pedig a csehszlovák autógyártás hőstörténetét énekli meg régvolt Trabantok, sárga Zsigulik és luxus Daciák főszereplésével.
(BrandTrend)