Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az anyák napját közel egy évszázada ünnepeljük hazánkban, de ma már egyre gyakoribb, hogy az apukák szülői szerepéről is megemlékeznek a családok. Június 18-án, apák napján a Nickelodeon egy teljes délutánt szentel az édesapáknak, és családi élőszereplős sorozatokkal, valamint rajzfilmekkel szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

nicky_ricky_dicky_dawn_nickelodeon

Az apák erős magként tartják össze a családot… Vagy mégsem? A Harper házaspár kiskamasz négyes ikreket nevel, akik miatt gyakran fő a feje a szülőknek. Nicky, Ricky, Dicky és Dawn folyton versengenek egymással és négyszeres túlerővel okoznak galibát. Az ikrek anyukája azonban kellő humorral mindent orvosol és az sem akadályozza meg, hogy férje gyakran az ötödik gyermekeként viselkedik.

thunderman_csalad_nickelodeon

Gyermekeik szemében az apák néha természetfeletti erőkkel is bírnak. A Thunderman családban azonban ez a valóságban is így van: Hank, az apa szupererős, Barb, az anya uralkodik a fény és az elektromosság felett, Nora lézerszemekkel bír, Billy szupergyors, az ikerpár, Phoebe és Max minden erejüket bevetve igyekezenek egymás életét megkeseríteni, míg a kis Chloe csak most bontogatja szuperhős szárnyait.

veszelyes_henry_nickelodeon

Veszélyes Henry 13 évesen lett szuperhős, ám valódi énjét titokban tartotta családja és barátai előtt is. Június 18-án vadiúj részekben derül ki, hogyan egyensúlyozik a rendkívül izgalmas és kalandokkal teli bűnüldözés, valamint családi, baráti és iskolai kötelezettségei között.

Az élőszereplős sorozatok mellett számos rajzfilmet is tartogat a gyerekcsatorna, hiszen érkezik Alviiin!!! és a mókusok, a Tündéri keresztszülők és Csőrös Harvey is.
(BrandTrend)