Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Mondj igent a ruhára! idén ünnepli 10 évfordulóját, amit a TLC egy fergeteges esküvőszezonnal ünnepel meg. Ezúttal a Kleinfeld ruhaszalon és a Randy munkáját bemutató sorozaton kívül olyan meglepetések várják a műfaj szerelmeseit, mint például a Mondj igent a ruhára – Egyesült királyság és Ausztrália vagy éppen a Három hónap múlva esküvő.

mondj igent uk

Mondj igent a ruhára – Egyesült Királyság: A tökéletes ruha, brit módra

Új részekkel tér vissza Magyarországra a Mondj igent a ruhára – Egyesült Királyság, David Emanuel ismét a brit menyasszonyok segítségére siet még a legnehezebb pillanatokban is. Az ifjú arák pedig jó kezekben lesznek, hiszen David és felesége, Elizabeth tervezte a világ valószínűleg legismertebb esküvői ruháját is, azt, amit Diana hercegnő viselt a nagy napon. A tervező képes a Confetti & Lace esküvői ruhaszalonba látogatók legmerészebb álmait is valóra váltani. Nem sokat kell várni a második évadra, ami június 11-én 16:00-kor startol a TLC műsorán.

mondj igent

Mondj igent a ruhára – Ausztrália: Esküvő más nézőpontokból

Július 16-tól, vasárnap 19:00-tól bepillantást nyerhetnek a nézők az ausztrál Brides of Sydney esküvői ruhaszalon életébe is, ahol a Mondj igent a ruhára! sorozathoz már megszokott módon szakértők várják a menyasszonyokat, hogy megtalálják a tökéletes esküvői ruhájukat. A sorozat divatbemutatókon keresztül és a szalon palettáját bemutatva világít rá, hogy mik a legnépszerűbb fazonok Ausztráliában. A családterápiának is beillő epizódok bemutatják, mennyi mindent tesznek a szalon munkatársai azért, hogy minden hozzájuk forduló ara maradéktalanul elégedett legyen.

mondj igent2

Három hónap múlva esküvő!: A szerelem próbája

De ne feledkezzünk meg azokról sem, akik még csak jó úton haladnak az házasság felé. Egészen meglepő fordulatokkal és új nézőponttokkal továbbra is követhető a Három hónap múlva esküvő! című sorozat szereplőinek életútja. Most is olyan párokkal lehet találkozni, akik párkapcsolatban élnek, annak ellenére, hogy személyesen még sosem találkoztak egymással. A nézők a szerelmesekkel tarthatnak ezen a különleges és néha furcsa utazáson, láthatják, ahogyan a párok elutaznak egy számukra teljesen idegen országba csak azért, hogy megpróbáljanak felépíteni egy igazi, hús-vér párkapcsolatot.

Mondj igent a ruhára!: Az örök klasszikus

A sorozat 15. évadának legújabb részeit már május 7-e óta nézhetik a rajongók a csatornán. Ahogyan azt várni lehetett, a Kleinfeld Bridal menyasszonyi ruhaszaküzlet ebben az évadban is rendületlenül segíti át a betérő menyasszonyokat a ruhákkal és a magánéletükkel kapcsolatos válságokon. Új ruhák és megható, új történetek vegyülnek a legújabb epizódokban és Randy személye, magánélete is központibb szerepbe kerül. De a legfontosabb dolog nem változott: a szalon csapatának egyetlen célja, hogy a hozzájuk forduló menyasszony könnyes szemekkel igent mondjon az általuk kínált ruhára.
(BrandTrend)