Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Minden várakozást túlszárnyal az idei CEWE „Our world is beautiful – Gyönyörű világunk” európai fotópályázat, hiszen 23 országból már több mint 110 ezer kép érkezett be a megmérettetésre.

Érdekes, hogy a június 30-án záruló verseny egyes kategóriáiba – ilyen például a sport, valamint a közlekedés és infrastruktúra – jóval kevesebb fotót küldtek be a résztvevők, holott a világ szépségét talán nem olyan nehéz megfogni e témákban sem. Míg ezekben jelenleg valamivel több mint 3 ezer, illetve 6 ezer pályázat került benyújtásra, addig a legnépszerűbb természet kategóriában mintegy 42 ezer fotó található, melyet a tájak (27 ezer), emberek (22 ezer) és az építészet (15 ezer) követ.

DudásÁgnes_swimming-pool_építészet

Az utóbbiban havi győztesként emelték ki honfitársunk, Dudás Ágnes Úszómedence című alkotását, amely egy budapesti uszoda csodás, csendes szimmetriáját mutatja be.

A pályázási szakasz után a szakmai zsűri összesen 33 millió forint értékben oszt ki elismeréseket, melyből a kategóriagyőztesek – akik között a korábbi években mindig volt magyar pályázó – 1,5-1,5 milliós díjra számíthatnak.
(BrandTrend)