Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Csütörtök este az Anker’t adott otthont a JOY magazin első Social Media Award díjátadó gálájának, ahol a közösségi média kiemelkedő hazai alakjait díjazták. Nyolc különböző kategória jelöltjeire három hónapon keresztül voksolhattak az olvasók és közel kétszázezer szavazat érkezett.

lakatos_mark

A díjátadó gálán elsőként a #trendivagyok, majd az #újítóvagyok kategóriák nyerteseit szólították a színpadra. Előbbinél Lakatos Márk stylist, utóbbinál a YouTuber közösség egyik közkedvelt vloggere, Nessaj vehette át a győztesnek járó díjakat.

nessaj

kulcsar_edina

Ezt követően a #instalányvagyok jelöltjei izgulhattak, végül Kulcsár Edina nyerte el a legnépszerűbb Instagram lány címet.

csobot_adel_es_istenes_bence

Az olvasók kedvenc párjukra is leadhatták voksukat, a #szerelmesvagyok kategóriában Csobot Adél és Istenes Bence párosa volt a legnépszerűbb a szavazók körében. A #szívtipróvagyok címért hazánk sármos férfijait sorakoztatta fel a magazin, a díjat Sebestyén Balázs nyerte el.

kiss_adam

A #mindigottvagyok kategóriában is győztest hirdettek az estén, a jelöltek közül az ország elsőszámú dumagépe, Kiss Ádám kapta a legtöbb szavazatot az olvasóktól. Hazánk legmotiválóbb sportos hölgyeit sem hagyta ki a magazin, a #fittvagyok kategória díját végül Rubint Réka vehette át.

rubint_reka

A #anyavagyok kategóriában olyan fiatal anyukákat jelöltek, akik social media felületeiken mutatnak példát mások számára: Mádai Vivien, Bolla Viktória, Molnár-Szilágyi Szilvi és Dobó Ági is indult a legnépszerűbb anyuka címért, amit végül Hódi Pamela nyert el.

hodi_pamela

Az est legizgalmasabb pillanatait élőben is követhették a rajongók, a magazin Facebook oldalán.
(BrandTrend)