Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Május 5-étől garantált lesz a forró hangulat a Sláger TV műsorán. A zenecsatornán ugyanis Magyarországon elsőként a latin ritmusoké lesz a főszerep! A Bailando című latin-pop zenei műsort Tücsi, a Halló, Angyalok! című kívánságműsor csinos háziasszonya és a csatorna új munkatársa, Kunu Mario vezeti majd. A házigazdák a pezsgő slágerek és előadóik iránti személyes rajongásukról mesélnek az adásokban hétről-hétre, miközben a latin-pop zenei műfaj legsikeresebb dalait is elhozzák a nézőknek.

Tucsi es Kunu Mario a Bailandoban

„Enrique Iglesias és Shakira a kedvenc előadóim közé tartoznak, az egyik legkedvesebb klip számomra pedig jelenleg Alvaro Soler Sofia című videója. Imádok táncolni és a zenéért is rajongok: az adások során a Sláger TV nézői a tánctudásomból is ízelítőt kaphatnak majd” – mondta el Tücsi, aki szerint a Bailando azért is lesz különleges, mert azokról a latin-amerikai sztárokról tudhatják meg a nézők a legfrissebb pletykákat a műsorból, akikről egyébként kevesebbet hallani. „A latin zenéket nagyon szeretem amiatt is, mert pozitív életszemléletet közvetítenek. Mivel én is igyekszem így élni a mindennapjaimat, ezért ezek a slágerek nagyon közel állnak a szívemhez” – tette hozzá a Sláger TV angyala, aki most dolgozik először Kunu Marioval.

Tucsi es Kunu Mario a Bailandoban1

„Az egyik kedvenc előadóm Maluma, aki egy kolumbiai reaggeton énekes. A Bailandoban próbálom ki magam először műsorvezetőként, ami egy olyan új kihívás lesz számomra, amit már izgatottan várok!” – mondta el Kunu Mario.
(BrandTrend)