Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az Outcast sorozat Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapul, és egy démoni megszállottsággal küzdő férfi, Kyle Barnes életét mutatja be. A FOX Networks Group által gyártott, és világszerte (kivéve az Egyesült Államokban) a FOX csatornán bemutatott sorozat első évada több millió nézőt ültetett a képernyők elé.

Outcast_S2_Fugit

A második évadban tovább sokasodnak a természetfeletti jelenségekhez kapcsolódó rejtélyek Rome városában. Miközben a Kyle Barnest kínzó megszállottság egyre terjeszkedik, a férfi mindent megtesz szerettei védelme érdekében. Ám a túlvilági fenyegetés jóval nagyobb, mint korábban gondolta. Miközben felfedezi saját múltjának kísérteties titkait, már nem csak önmagáért, hanem az egész városért harcba kell szállnia. A sorozatban Patrick Fugit alakítja Kyle Barnest, a válaszokat és a megváltást kereső férfit, aki elmenekül szeretteitől, hogy megóvja őket a még nagyobb fájdalomtól. Philip Glenister játssza Anderson tiszteletest, a szerencsejátékos és alkoholista nyugat-virginiai prédikátort, aki Isten katonájának tartja magát a Földet ellepő gonosz ellen vívott szent háborúban.

Outcast, EP201

Az Outcast nemcsak egy démonaival harcoló férfi története, hanem azt is bemutatja, miként küzdenek meg az emberek a szélsőséges körülményekkel szeretteik védelme érdekében, miközben a körülöttük lévő világ egyre sötétebbé, gonoszabbá, és kiszámíthatatlanabbá válik” – mondja az alkotó, Robert Kirkman, aki az Outcastban ugyanolyan hitelesen és átütően mutatja be a démoni világot, ahogy a zombiapokalipszist elhozta a The Walking Dead sorozatban.

A minden pillanatában feszült műsor sok borzongást ígér a horrorrajongóknak. Az Outcast második évada 2017 áprilisában indul a világ 125 országában, ám a magyar nézőkhöz korábban, már április 3-án megérkezik, és közvetlenül a The Walking Dead évadzáró epizódja után debütál.
(BrandTrend)