Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Március 13-án „Stíluspárbaj Lakatos Márkkal” címmel debütál a sztár-stylist megújult stílustanácsadó műsora a VIASAT3-on. A vetélkedőben minden héten öt divatrajongó játékos próbálja bebizonyítani, hogy az ő stílusa a legtrendibb. A műsorban hazai hírességek – köztük Vajna Tímea, Árpa Attila, Papp Gergő, USE, Tomcsányi Dóra és Barabás Niki – is segítik tanácsaikkal a résztvevőket, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a kifutón. A műsor helyszíne és főtámogatója az Arena Plaza.

Stíluspárbaj_1

A műsor sok újdonságot tartogat, a házigazda, Lakatos Márk például egy izgalmas csavarral nehezíti meg a versenyzők dolgát, ugyanis a szerencsén múlik, hogy ki mennyi pénzt költhet az Arena Plazában egy-egy szettre. A szereplők a játék elején borítékot húznak, és 50-200 ezer forint közötti összegből gazdálkodhatnak. Sőt, a játékosok már vásárlás közben is kikérhetik Márk véleményét, ha esetleg elbizonytalanodnának.

Stíluspárbaj_3

„Ez a műsor egy hétköznap esténként jelentkező stílusvetélkedő, amelyben olyan lányok-fiúk, párok mérhetik össze a tudásukat, akik úgy gondolják, tök menő az öltözködési stílusuk.  A műsorban nem a saját stílus megmutatása és kialakítása a fő csapásirány, hanem mindig a heti tematikának megfelelő naprakész stílustanácsadás lesz a fontos” – mondja Lakatos Márk.

Stíluspárbaj_6

„Magyarország legstílusosabb bevásárlóközpontjaként örömmel adunk helyet Lakatos Márk új műsorának. Az Arena Plaza közel 200 üzletében a játékosoknak könnyű dolguk lesz, hiszen a fast fashiontől a designer márkákig minden stílushoz megtalálják a megfelelő darabokat” – mondja Balla Erna, az Arena Plaza center menedzsere.
(BrandTrend)