Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Az immár 29 éves díjátadón a világ minden tájáról szavazhatták meg a gyerekek, hogy ki a kedvenc színészük, színésznőjük, rajzfilmjük, filmjük, de számos egyéb kategóriában is dönthettek a szerencsés nyertesekről. A hollywoodi sztárkavalkád mellett Machine Gun Kelly, Camila Cabello és Little Mix is feltűnik a most szombaton, Los Angelesben megrendezett gálán, amely hazánkban március 15-én látható.

kca_2017

Nickelodeon Kid’s Choice Awards ismét a gyerekek és tinik kedvenceit ünnepli világszerte. A jelöltek között a Nickelodeonon látható sorozatok sztárjai is szerepelnek − a nagysikerű Veszélyes Henry főszereplője, Jace Norman és Breanna Yde a Rocksuliból, és a híres szuperhősök, a Thunderman család játékos ikerpárja, Jack Griffo és Kira Kosarin is verseng a legjobb színész és színésznő díjért. A gyerekek nem csak a szereplőkre, hanem a kedvenc rajfilmjükre is szavazhattak – idén ALVINNN!!! és a mókusok, SpongyaBob Kockanadrág, Tini titánok, harcra fel!, Gumball csodálatos világa, Tini Nindzsa Teknőcök és A Lármás család száll harcba a legjobb rajzfilm címért.

kca_machine_gun_kelly_camila_cabello

A listavezető, platina lemezes Machine Gun Kelly és Camila Cabello is fellépnek a díjátadó színpadán, ahol a Little Mix is csatlakozik a sztárfellépőkhöz.

kca_little_mix

A brit együttest a Kedvenc nemzetközi zenei sztár vadiúj kategóriájában jelölték, a gála színpadán legnagyobb slágereikkel lépnek majd fel. A díjátadón olyan világsztárok vesznek részt, mint Chris Evans, Megan Fox, Scarlett Johansson, Dwayne Johnson, Felicity Jones, de ott lesz Anna Kendrick, Bruno Mars, Justin Timberlake, és a Twenty One Pilots is sok más híresség társaságában. Idén olyan egyedi, új kategóriákkal is találkozhatunk, mint a Kedvenc ősellenségek, Legkeresettebb háziállat és a #Csapat.

A fiatalok körében igen nagy népszerűségnek örvendő John Cena pankrátor világbajnok is idén először vezeti a díjátadót, amelyre szombaton kerül sor Los Angelesben. A gála 180 országban lesz látható, hazánkban március 15-én kerül képernyőre.
(BrandTrend)