Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Runner’s World célja és küldetése is egyben, hogy minden információt és inspirációt biztosítson a sportoláshoz, amire az olvasóinak szüksége van és az egészségtudatos életmódot a mindennapok részévé tegye. Ezt az irányt képviseli a weboldal is, ahol 2017 februárjától az olvasók és a márka közötti kommunikáció interaktivitása is fókuszba kerül.

A Runner’s World elismert profi szakértői gárdát toborzott, akik tudásukat, tapasztalataikat megosztva segítenek jobb futóvá, egészségesebb, testtudatosabb emberré válni. A www.runnersworld.hu/szakertok  oldalra látogatva a felhasználók kiválaszthatják a szakértőket és feltehetik kérdéseiket futás, ultrafutás, terepfutás de táplálkozás, fogyókúra motiváció és akár keresztedzésre vonatkozóan is. A válaszokat rendszeresen, cikk formájában a runnersworld.hu-n is közzéteszik, ezzel is segítve a kezdő, hobbi vagy akár profi futókat.

A folyamatosan bővülő szakértői csapatot erősíti például Lubics Szilvia ultrafutó, háromszoros Sparthatlon győztes, Szántó Nelli személyi edző vagy Lőrincz Olivér, aki ötszörös Sparthatlon bajnok és így vélekedik az új kezdeményezésről: „Futni, a világ egyik legegyszerűbb mozgásformája, hisz már egész kis gyerekkorunkban ösztönösen elsajátítjuk. Ahhoz azonban, hogy a futás sportos formája felnőtt korban örömteli és eredményes legyen, ezen ösztönök már nem elégségesek. Itthon az utóbbi években a futósport versenyei óriásit emelkedtek résztvevőszámban, de főleg a kezdő futóknak nagyon kevés hiteles kapaszkodója, segítsége akad abban, hogy lehet a futást okosan, szakszerűen és eredményesen űzni az ösztönös “elindulok és futok”-on túl. Úgy gondolom az RW új felülete nagy segítség lesz a kedvtelésből futók számára, hogy válaszainkkal kiegyengessük számukra a felkészülés néha rögös útját.”
(BrandTrend)