Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Playboy amerikai kiadója bejelentette, hogy a Cooper Hefner – az alapító, Hugh Hefner fia – a márciusi lapszámtól szakít az egy éve bevezetett visszafogott irányvonallal, és újra teret kap a meztelenség a magazinban. Ezzel egyidőben elindult a „Naked is normal” (a meztelenség természetes) kampány, és a magazin korábbi „Entertainment for Men” (szórakozás férfiaknak) szlogenjét „Entertainment for all”-ra (szórakozás mindenkinek) cserélik.

playboy

„Nem állítjuk, hogy korábban nem gondolkodtunk el rajta, de a magyar férfiaktól érkező határozott véleményekre –amelyek egyértelműen és egyöntetűen kiálltak a meztelenség mellett – hallgatnunk kellett. Ugyanakkor azt is látjuk, hogy a sokat sejtető, titokzatos, de mindent nem felfedő fotósorozatok –mint például a Mihalik Enikőről készült anyag – is érdekli a közönségünket, így nem elképzelhetetlen, hogy egy-egy alkalommal így mutassunk be magyar sztárokat. A lényeg, hogy továbbra sem fogunk eltérni az eredeti és egyedi meztelen vonaltól, és büszkén vállaljuk, hogy a meztelenség természetes. Ezt a természetességet a márciusi lapszámban egy magyar címlaplánnyal, Szabó Kingával ünnepeljük, aki a Playboy és a Wellhello közös szavazásán első helyet ért el. És persze olvasnivaló is bőven lesz a magazinban: nagyinterjúnk Nagy Ervin színművésszel szókimondó, izgalmas és vibráló. A 20 kérdés rovatban Oliver Stone mesél a szex és a politika összefüggéseiről. Kortárs novellánk szerzője ezúttal Kerékgyártó István, fórum rovatunkban pedig Grecsó Krisztián osztja meg a gondolatait a korszakos filmalkotásról, a Trainspottingról, amelynek folytatása márciustól látható a mozikban” – nyilatkozott Bus István, a magyar kiadás főszerkesztője.

A magyar kiadás a szórakoztatás mellett továbbra is különösen nagy hangsúlyt fektet az olvasmányos és igényes tartalomra, izgalmas mélyinterjúkra és egyedi képanyagra.

A Playboy Hero kezdeményezés célja, hogy olyan férfi példaképeket állítson, akik szakmai sikereik mellett fontos társadalmi ügyek mellett is kiállnak. Az áprilisban immár negyedszerre megrendezésre kerülő Playboy Man of the Year gálán pedig olyan közismert férfiakat díjaz a magazin, akik kiállásukkal, intelligenciájukkal, világlátásukkal megtestesítik mindazt, amit a Playboy képvisel.
(BrandTrend)