Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Nyolc nő és nyolc férfi kerül Bear Grylls vezetésével egy trópusi sziget két, egymástól távol eső szegletébe, anélkül, hogy tudnának egymásról. De már az első részek egyikében, a vízért és ételért folyó küzdelem közben felmerül bennük a gyanú, hogy talán nincsenek egyedül.

A Bear Grylls: A sziget harmadik évada izgalmasan indul, már az első részben rengeteg nehézséggel szembesül mindkét csapat. Kezdésként ki kell úszniuk a részt vevőknek az ideiglenes lakóhelyükként szolgáló sziget partjára, de a harc legjava csak a partraszállás után várja őket. Rögtön vihar tör ki, és a még teljesen ismeretlen szigeten menedéket kell találniuk az időjárás viszontagságai ellen, ezután pedig megindul az ételért és ivóvízért vívott élet-halál harc.

The Island - Season 1

A konfliktusok, egymásnak feszülések szinte garantáltak egy ilyen nehéz helyzetben, az összezártság és a stressz nem a legjobbat hozza ki a sziget lakóiból. Az első, erősebb vita a férfiaknál alakul ki, eközben a nők gyanakodni kezdenek, hogy talán nyolcukon kívül mások is vannak az addig lakatlannak hitt szigeten. Hamar összetalálkozik a két csoport, majd úgy döntenek, hogy együtt nagyobb esélyekkel indulnak a túlélésért folytatott küzdelemben. Nézőként mi is azt gondolnánk, hogy jó döntést hoznak, de hamar rádöbbenünk, hogy itt még nem ér véget a történet. Továbbra is számtalan kihívás várja őket és ezek közül csak egy az élelemért folytatott küzdelem. Egy hónap elteltével már látható, ahogy folyamatosan gyengül a játékosok szervezete, a sziget egyértelműen kikezdte őket.

The Island - Season 1

Végül sorozat egyik legizgalmasabb részeként Bear Grylls számot vet és elmondja, hogy szerinte sikerült-e helyt állnia a szigetlakóknak vagy inkább csak hibát hibára halmoztak a játékban, hiszen mint az életben, itt is vannak olyan szabályok, amelyeknek meg kell felelniük a részt vevőknek.
(BrandTrend)