Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A HG Media csoport két évtizede nyújt teljes körű kommunikációs ügynökségi szolgáltatásokat hazai piaci és állami szereplőknek. 2017-től a társaság új üzletágat indít, és első lépésként már idén bemutatja első konferenciasorozatát. A gazdasági vitafórum célja, hogy lehetőséget biztosítson az üzleti topvezetők, gazdasági döntéshozók, közéleti véleményformálók és az államigazgatás vezető szakemberei számára, hogy első kézből szerezzenek naprakész információt a hazai és nemzetközi piaci változásokról, az egy-egy szakmát vagy szektort érintő fontosabb trendekről. A vállalkozások működését befolyásoló kihívásokat feldolgozó interaktív beszélgetéseken elismert cégvezetők, állami szervezetek, szakmai szövetségek képviselői vesznek részt.

A Fókuszban címet viselő konferenciasorozat első, január 26-án Budapesten rendezendő, a 2017-ben várható gazdasági folyamatokat elemző eseményén többek között Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Virág Barnabás, az MNB monetáris politikáért, pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója és Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója is ott lesznek. Az évnyitó esemény után hónapról hónapra terítékre kerülnek majd az európai uniós pályázatok kínálta lehetőségek, a logisztikai ágazat kihívásai, az ingatlanpiac helyzete, a munkaerőhiány kérdései és a digitális forradalom gazdasági hatásai is.

Az új üzletágat Haraszti Márta vezeti, aki tavaly érkezett a cégcsoporthoz. A szakember 1997-ben a Pesti Estnél kezdte karrierjét, később a Mediaworks munkatársa lett, ahol a Világgazdaság konferenciák projektvezetőjeként dolgozott.
(BrandTrend)