Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Új műsorral indítja 2017-et a Sláger TV: a Snóbli szilveszter este debütál, majd az új évben péntek esténként jelentkezik. A szórakoztató talkshow házigazdái Bódi Guszti és Margó lesznek, akik meghívott sztárvendégeiket faggatják majd eddig még nem hallott történeteikről, de alkalomadtán közösen dalra is fakadnak velük. Az első adásokban feltűnik Kökény Attila, Jáksó László, Csisztu Zsuzsa, Szikora Róbert és Pataki Attila, de lesznek olyan legendás párosok is, mint Dévényi Tibor és B. Tóth László, vagy Esztergályos Cecília és Csonka András.

„Eleinte izgultunk kicsit az új szerepkör miatt, hiszen bár sokat szerepeltünk a televízióban, de eddig mindig csak vendégként” – mondta el Bódi Margó az első forgatás után szerzett élményeit. „Kifejezetten jól esett, hogy valamennyi vendégünk jól érezte magát, és szinte már olyan természetességgel tudtunk velük beszélgetni, mintha otthon fogadtuk volna őket vendégségbe” – tette hozzá a művésznő.

snobli1

„A helyszínen lévő közönség és mi is hihetetlenül élveztük a forgatást” – folytatta Bódi Guszti, aki hozzátette, hogy a Snóblival régi álmuk valósult meg. „Soha nem felejtjük el, honnan indultunk, és ahogy mindig, a szórakoztatás mellett szeretnénk minél többet bemutatni a kultúránkból ebben a műsorban is. Ha csak egy kicsit is árnyalni tudjuk a rossz sztereotípiákra épült képet, már megérte. A humor mindenre gyógyír, ebből pedig lesz bőven. A felvételek alatt saját esetlenségünkön is jókat tudtunk nevetni, így a nézők is garantáltan jól szórakoznak majd” – árulta el.
(BrandTrend)