Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A ClassFM online formában sugároz tovább. A hűséges hallgatók így továbbra is követhetik kedvenc műsoraikat, műsorvezetőiket és a dalokat, hiszen megfelelő internetkapcsolattal bárhol élvezhetik a Class adását, az elhangzott műsorelemeket pedig bármikor visszahallgathatják.

hamvas_viktor

„Az online működésünk egyrészt a már meglévő, eddig is használt web alapú online stream segítségével vált biztosítottá. Ennek megalapozásaként a műsorfolyamhoz való hozzáférést olyan dinamikusan változó sávszélességre bővítettük, amely garantálja, hogy szinte bármennyi hallgató kiszolgálása zökkenőmentesen mehessen végbe. Emellett természetesen az elhangzott műsorelemek visszahallgatására is lehetőség nyílik ON DEMAND formában” – magyarázta Hamvas Viktor, a ClassFM programigazgatója, aki az új műsorstruktúráról is beszélt.

Jelenleg átmeneti adásszerkezettel megyünk tovább. Természetesen továbbra is a megszokott minőségben és változatos zenei kínálattal várjuk a hallgatókat: hétköznaponként a reggeli sávban Argyelán Kriszta ébreszti a hallgatókat, majd Garami Gábor teljesíti a kívánságokat. Délután új műsorvezetőnk, Juhász Bálint hozza a Class slágereket, este pedig Szani Roland jelentkezik a Class Nighttal. A hétvégében is van változás: most hétvégétől Mákszem Levente is csatlakozik a Class csapathoz, aki szombaton és vasárnap teljesíti a hallgatói kívánságokat, valamint a Class40-et és a ClassTop10 Amerika c. műsort is vezeti” – mondta Hamvas, aki hozzátette, a megszokott tematikus műsorok, mint pl. Whiteboy ClassMix műsora, a Class Magyarok sem változtak tartalmilag.

Garami Gábor hétköznap 10.00 és 16.00 között várja a hallgatókat, hogy teljesítse a telefonos és a rádió Facebook falára írt kívánságokat.

„Manapság már szinte mindenki az internet világában él, az egész napunkat végigkíséri: ha elmegyünk futni, ha felszállunk a buszra vagy beülünk a kocsiba” – magyarázta Garami Gábor. “Mi most ajtót nyitunk a digitális világra, követjük a hallgatóinkat oda, ahol ők vannak, és szeretnénk, ha ők is követnének bennünket. Még több tartalommal, még több interaktivitással és a legjobb zenékkel várunk mindenkit, valamint azt is elárulhatom, hogy rengeteg helyen leszünk láthatóak a közeljövőben” – mondta a műsorvezető, aki Class Utas című műsorával is rendszeresen jelentkezik a classfm.hu-n.

A ClassFM az online fórumokon túl nyereményjátékokkal és izgalmas rendezvényekkel is készül, a rádió közkedvelt műsorvezetőivel országszerte több helyen is találkozhatnak a hallgatók. A tervek között szerepel továbbá egy olyan mobilapplikáció fejlesztése is, amely lehetővé teszi, hogy Android illetve iOS eszközökön is hallgatható legyen a rádió műsora. A programigazgató elmondta, tárgyalások folynak a mobilszolgáltatókkal arról a lehetőségről is, hogy az applikáció futtatása, illetve a rádióhallgatás mobil eszköz segítségével ne terhelje a felhasználók adatforgalmi keretét.
(BrandTrend)