Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Az IQ Press Kft. az Otthon Konyha különszámot az idén nyáron megújult Otthon magazin kedvező fogadtatása, valamint az Otthon Kertvilág olvasó- és hirdetéspiaci sikere kapcsán indította útjára 2016 novemberében. A magazin hiánypótló jelleggel jött létre, ilyen tartalmú és formátumú kiadvány még nem volt a hazai lakberendezési magazin piacon.

Az Otthon magazin Konyha különszáma különböző konyhai stílusokat vonultat fel gyönyörű fotókkal illusztrálva. Ötleteket ad kis térben lévő konyhák elrendezéséhez is és bemutatásra kerülnek többek között a legmodernebb konyhai technikák. Az IQ Press home&decor lapcsalád legújabb kiadványa kitekint külföldre is: megmutatja nemzetközi top konyha trendeket is, illetve innovatív technológiai eredményekről is beszámol.

„A konyha funkcionális, mégis némileg intim tere az otthonoknak, és tapasztalatom szerint aprólékos gonddal alakítja ki mindenki. Erről szól a magazin, a szerethető terekről, a modern és egyben inspiráló megoldásokról. Ezek a gondolatok motiválták szerkesztőséget az Otthon konyha megalkotása közben, hiszen minden jó dolog a konyhában kezdődik” – mondta Boda Ildikó portfólió-vezető.

A kiadó célja az Otthon Konyha külön kiadvánnyal, hogy tovább növelje az Otthon márka népszerűségét olvasói körében, hosszú távon erősítse annak pozícióját és célcsoport azonos hirdetői megoldást biztosítson ügyfelei számára.

001_cimlap_hird.indd

Az Otthon Konyha 100 oldalon jelent meg és 2017. február végéig lesz kapható. Nyomtatott példányszáma: 20.000 darab, magazin ára pedig: 695 forint. Az Otthon magazin júniusi megújítását követően az továbbra is havonta jelenik meg, változatlan méretben, terjedelemben és áron.
(BrandTrend)