Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

2033-at írunk. A Daedalus űrhajó hat asztronautával a fedélzetén elindul a Mars felé. Az űrmisszió sikerével a történelem során először léphet ember a vörös bolygóra. A cél azonban még ennél is nagyobb: alaptáborokat létrehozni és otthonra lelni a Marson.

0961_mars_13may2016natgeo

A National Geographic új, nagyszabású alkotása a jövőbe repíti a nézőket, és egy elképzelt Mars-utazás történetét meséli el, ugyanakkor mégis valósághű marad, hiszen tudományos alapokra helyezve mutatja be a Mars-missziót. Ez a jövőbeli dokumentumsorozat egy olyan újszerű formátum, amelyben egyszerre lehetünk részesei egy izgalmas történetnek, és tudhatunk meg érdekes információkat a vörös bolygóról korunk ismert tudósaitól és kutatóitól.

1162_mars_18may2016natgeo

A sorozat executive producere az Oscar-díjas Ron Howard, napjaink egyik legelismertebb hollywoodi filmese, akinek nevéhez többek között olyan alkotások fűződnek, mint az Apollo 13, az Egy csodálatos elme, A Da Vinci-kód, vagy az Inferno. A Mars- Utunk a vörös bolygóra sorozat kapcsán Ron Howard elmondta, hogy producer társával, Brian Grazerrel olyan műsort akartak készíteni, amely egyszerre érdekes a mozirajongóknak és a tudományos műsorok kedvelőinek, és amely nemcsak a száraz tényeket ismerteti, hanem egészen közel hozza az űrutazás és a Mars-kutatás témáját az emberekhez.

2725_mars_25may2016natgeo

A Mars – Utunk a vörös bolygóra című sorozatot világpremierrel mutatja be 171 országban a NatGeo. Hazánkban a nézők a National Geographic és a FOX csatornán is megtekinthetik a premier epizódot, ugyanis november 13-án 21 órakor mindkét csatorna műsorra tűzi az alkotást. A sorozat további epizódjait a NatGeón követhetik majd a nézők, vasárnaponként 21 órakor.
(BrandTrend)