Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A UPC Direct, a freeSAT és a Stingray Digital bejelentette, hogy a Stingray Music zenei alkalmazás mostantól ingyenesen elérhető minden, Magyarországon a UPC Direct, Csehországban és Szlovákiában pedig a freeSAT Medium TV, Medium HD TV és Plus HD TV előfizetéssel rendelkező ügyfél számára. Az applikációban 10 lejátszási lista zenéi hallgathatók korlátlanul Android és iOS platformokon.

fb_hu

„Nagy megtiszteltetés, hogy a Stingray Digital Grouppal együttműködésben bevezethetjük a Stingray Music alkalmazást – nyilatkozta Jim Helfgott, a UPC DTH S.à r.l marketing és értékesítési alelnöke. – Mindig arra törekszünk, hogy termékeink előfizetőink megelégedésére szolgáljanak. Az új applikáció bevezetésével könnyed zenehallgatási élményt nyújthatunk fogyasztóinknak. A Stingray kínálatában minden zenekedvelő megtalálhatja azt a dalt, amely stílusához és hangulatához a legjobban illik.”

„Izgatottak vagyunk, hogy végre megismertethetjük a Stingray Music applikációt a UPC Direct és a freeSAT előfizetőivel is – tette hozzá Mathieu Péloquin, a Stingray Digital Group marketingért és kommunikációért felelős senior alelnöke.Azoknak a zenehallgató embereknek, akik útközben is szeretnék hallgatni kedvenc számaikat és szeretnének újabb és újabb műfajokat megismerni, a Stingray Music már bizonyította nélkülözhetetlenségét. A Stingray Music mobil alkalmazás által kínált zenehallgatási élmény attól válik egyedülállóvá, hogy a lejátszási listákat zenei szakértők állítják össze. Ők biztosítják a szakértelmet ahhoz, hogy a hallgatott számok a lehető legjobban illeszkedjenek minden pillanathoz, helyszínhez és hangulathoz.”
(BrandTrend)