Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A magyar férfi csapatainkért szeptember 24-től szoríthatunk a kézilabda Bajnokok Ligájában. Az első fordulóban a Telekom Veszprém Flensburgba látogat, míg a MOL-Pick Szeged a Rhein-Neckar Löwent fogadja. A második forduló előtt, szeptember 30-án debütál a Sport TV új kézilabda-magazinja, a Kezeket fel!. Októbertől női BL és EHF-kupa is lesz a Sport TV-n.

Veszprémben természetesen azt szeretnék, ha a nyári erősítéseknek, és a rendkívül bő keretnek köszönhetően sikerülne az, ami májusban már több mint karnyújtásnyira volt, és zsinórban negyedik Final4 részvétele során felérne a csúcsra a csapat. Nyáron a keret 27 fősre bővült, mert a legjobbak akár 90 mérkőzést is játszhatnak ebben a szezonban. A BL-nyitány előtt már 13 tétmeccsen túl is vannak a bakonyiak, akik első BL-meccsükön a Bundesliga ezüstérmesével, a Flensburg-Handewittel játszanak.

A-csoport: Telekom Veszprém, Barcelona, Paris Saint-Germain, Bjerringbro-Silkeborg, Wisla Plock, Flensburg-Handewitt, Kadetten Schaffhausen, THW Kiel

Flensburg-Handewitt – Telekom Veszprém: szeptember 24. 17:00, Sport1 (kommentátor: Matuz Krisztián)

telekom-veszprem

Szegeden kicserélődött a keret, 11 játékos távozott, és ugyanennyi érkezett Juan Carlos Pastor csapatához. Az EHF szezon előtti hivatalos erősorrendjében most a kilencedik helyre sorolta a Tisza-partiakat, de Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságának elnöke a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában elmondta, hogy a mostani csapat erősebb, mint a tavaszi, és a negyeddöntő a cél, ami úgy véli, ezzel a kerettel el is érhető. Az első fordulóban rögtön a csoport egyik nagyágyúja, a Bundesligát megnyerő Rhein-Neckar Löwen látogat Szegedre, így megmutatkozhat, mennyire tudott összeérni az új keret, amely eddig 5 meccset játszott együtt a magyar bajnokságban.

B-csoport: MOL-PICK SZEGED, Rhein-Neckar Löwen, Vive Targi Kielce, Vardar Szkopje, Dinamo Zagreb, Meshkov Brest, Celje, IFK Kristianstad

MOL-Pick Szeged – Rhein-Neckar Löwen: szeptember 25. 16:30, Sport1 (kommentátor: Méhes Gábor)

Új műsor és még több kézilabda a Sport TV-n: Szeptember 30-tól a Sport TV új kézilabda-magazinműsort indít Kezeket fel! címen. A kéthetente péntekenként fél órában jelentkező műsorban a nézők közelebbről is megismerhetik a BL-ben és az EHF-kupában érintett magyar csapatokat és játékosokat, de egykori kézilabda-legendákat is felkeres majd a stáb. Az első adás főszereplői a Győri Audi ETO KC két kiválósága, Nycke Groot és Yvette Broch, a MOL-Pick Szeged szélsője, Jonas Källman, az EHF-kupában érintett Balatonfüred csapata és a Ferencváros legendás beállósa, Pádár Ildikó. A műsor házigazdái Fazekas Erzsébet és Tóth Tímea lesznek felváltva.

Hétfőnként a Harmadik Félidő továbbra is egy órában foglalkozik majd a férfi és női sorozat aktuális eseményeivel, és az EHF rendszeresen jelentkező BL-műsorait is képernyőre tűzi a Sport TV. Az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC részvételével zajló női Bajnokok Ligája közvetítései október 14-én indulnak, ebben az időszakban a Sport TV az EHF-kupa második köréből is közvetít mérkőzéseket.
(BrandTrend)