Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Szórakoztató műsor indul ősszel a Sláger TV-n. A Bencze Házhoz Megy adásaiban a magyar énekesek és zenészek mindennapjait, kulisszatitkokat és eddig még nem ismert vallomásokat láthatnak-hallhatnak a nézők. A kéthetente jelentkező egy órás műsort az adott előadó klipjei, koncertfelvételei színesítik és meglepő témák is előkerülnek. Szeptember 19-én debütál az első rész, amelyben a ’90-es évek népszerű zenekara, a Kozmix egyik alapítója, Lányi Lala egy napját követhetik végig a nézők.

bencze-hazhoz-megy1

„A műsor minden szereplőjével jó kapcsolatot ápolok ezért a felvételek alatt  nem a megszokott riporteri kérdések kerülnek előtérbe – ebben rejlik a Bencze Házhoz Megy különlegessége. A nézők egy barát szemén keresztül ismerhetik meg az előadóik mindennapjait” – mesélte Bencze Attila, aki amellett, hogy az új műsor házigazdája, a Sláger TV programigazgatója is.

bencze-hazhoz-megy2

A további részekben feltűnik majd többek között Király Viktor, Vastag Csaba, a Hooligans zenekar fenegyereke, Kiss Endi, valamint Bebe, Zoltán Erika és Sasvári Sándor.
(BrandTrend)