Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Harley és a Davidson fiúk immár a második fikciós sorozat a Discovery Channel műsorán a Klondike-ot követően, amely szeptember 18-tól kezdődően három vasárnap estén át meséli el a legendás Harley-Davidson motor születésének igaz történetét. A minisorozat olyan sztár színészeket vonultat fel, mint Michiel Huisman (Trónok harca) Walter Davidson szerepében, Robert Aramayo (Trónok harca) William (Bill) Harley szerepében és Bug Hall (Kis gézengúzok), aki Arthur Davidson figuráját kelti életre.

harley

Szeptember 19-én indul a csatorna legújabb túlélő show-ja, az Amerikai Tarzan, amelyben hét vállalkozó szellem egy távoli Karib-tengeri szigeten folytat ádáz küzdelmet a legvadabb veszélyekkel és a leselkedő halállal szemben a zabolátlan természet embertelen körülményei között. Céljuk nem más, mint, hogy a vadonbeli nomád élet mesterévé váljanak.

tarzan

A Lengyel légitársaság működését ismerteti a október 18-tól kezdődően LOT: küldetés a felhők felett. A sorozat bepillantást enged az utasként nem ismert színfalak mögé: a mindennapi és különleges esetek megoldásait, örömeit és nehezebb pillanatait egyaránt megmutatja a sorozat 6 epizódja.

A csatorna egyik legnagyobb sztárja is visszatér a képernyőre. Az október 30-án induló Bear Grylls: A Sziget – amerikai túlélők című sorozatban a túlélés szakértője átlagos amerikai férfiakat visz el egy lakatlan szigetre, ahol a vállalkozó szellemű szereplőknek be kell érniük néhány minimális túlélési eszközzel, és küzdelmeiket saját maguknak kell videóra rögzíteniük. A kísérlet fizikálisan és mentálisan is próbára teszi tűrőképességüket.

The Island - Season 1

A TLC csatorna nézői a Tortakirály nyolcadik évadának új epizódjait kísérhetik figyelemmel. A népszerű olasz cukrász Buddy Valastro és a jól ismert Carlo’s Bakery az őszi hónapokban is finomabbnál finomabb süteményeket készít, teljesítve a legkülönlegesebb megrendeléseket, megható és izgalmas pillanatokkal fűszerezve az egyes részeket.

tortakiraly

Október 3-án indul a csatorna új sorozata, a Mesés Játékházak, amely a Charmed Playhouses családi vállalkozás életét mutatja be. Tyson és Audy Levitt életnagyságú játékházakat épít, amelyeket gyermekeik tesztelnek. A játékházak eljuttatása végül a műhelyből az ügyfélhez gyakran hatalmas kihívást jelent, amelyben daruk, széles platós kocsik és kamionok is részt vesznek.

jatekhazak

A Discovery portfóliójának másik női csatornája az ID Xtra pedig már megszokottan a legrejtélyesebb eseteket hozza el a nézőknek. Szeptember 21-től az Elárulva című új sorozatban az egyes részek főszereplői nem is sejtik, hogy életük a végéhez közeledik, sőt, mi több: egy közeli ismerősük fogja vesztüket okozni. Október 14-én kezdődik a Gonosz mosolya, amelyben a gyilkosok ártatlannak tűnő arcát mutatják meg. A legvérfagyasztóbb bűncselekmények elkövetői esetenként a szomszédban lakhatnak, és olyan emberekből válnak hidegvérű gyilkossá, akikről álmunkban sem gondolnánk.

elarulva

Az Animal Planeten népszerű sztárok mesélnek és dalolnak az élővilág csodáiról. A szeptember 18-án induló Természet Dala, a csatorna és a WWF közös műsora olyan ismert zenészek részvételével, mint Christina Aguilera, Ellie Goulding, Usher Raymonds, Joan Janett, Dave Matthews és Steven Tyler. Az előadók nem csak narrálják a természet csodáit, de dalaik tökéletes aláfestést is nyújtanak az egyes eseményekhez.
(BrandTrend)