Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Starlingok emberemlékezet óta kívánságokat teljesítenek a Sóvárgók (vagyis a Földlakók) számára. Amikor egy kívánság valóra válik, olyan pozitív erők szabadulnak fel, melyek energiával látják el otthonukat, Csillagmezőt. Ám az idillnek véget vet egy gonosz erő, mely veszélyezteti a békességüket, ezért kiválasztanak 12 tinilányt, akik életük legvarázslatosabb küldetésére indulnak – mint Csillagocskák.

A Csillagocskák igazi példaképek a kislányok számára: arra ösztönzik őket, hogy legyenek bátrak és kitartóak, ha az álmaikról van szó, ne csak titokban dédelgessék őket. A sorozat a szívből jövő kívánságokról szól, és arról, hogy azokat akaraterővel, pozitív döntésekkel igenis meg lehet valósítani. A Csillagocskák tehát bátorítást és reményt adnak a fiatal lányoknak, valamint a belső hangjuk, az igazi személyiségük felfedezésére buzdítják őket.

A legfontosabb karakterek:

  • Sage vágya mindig is az volt, hogy a Starling Akadémián tanulhasson. Hatalmas energiák rejlenek benne, de gyakran meggondolatlanul mond dolgokat, amik miatt később magyarázkodnia kell. Magabiztos, könnyed, és mindig pozitív.

Sage

  • Libby igazán ragyogó személyiség. Gazdag családba született, így mindig megkapta, amit akart. Ám egy különleges kislánynak köszönhetően immár abban leli örömét, ha támogatást nyújthat másoknak. Sugárzik belőle a nagylelkűség és a hála. A diákok elnökévé szeretne válni az akadémián, hogy még többet segíthessen.

Libby

  • Leona magabiztos lány, imád a figyelem középpontjában lenni, és néha megfeledkezik róla, hogy nem csak körülötte forog a világ. Álma, hogy kitörhessen a megszokott, rutinszerű hétköznapokból.

Leona

  • Vega mindenkinél szorgalmasabban tanul, osztályelső. Maximalista személyiség, de meg kell tanulnia használni a megérzéseit és az ösztöneit. Néha szereti elengedni magát, ilyenkor a táncparkett sztárja.

Vega

  • Scarlet nagyon független, a többiek néha úgy érzik, hogy egy teljesen más bolygóról származik. Nem túl gyengéd vagy közvetlen, de tudja, hogy meg kell próbálnia nyitni a többi lány felé.

Scarlet

A Csillagocskáktól a zene sem áll távol, hiszen egy bandát alkotnak: Sage gitározik, Vega basszusgitározik, Libby a billentyűs, Scarlet dobol, Leona pedig énekel. A sorozatot tehát zenés betétek is tarkítják. A „Wish Now” című betétdalt Skylar Stecker adja elő.

Az új animációs sorozat augusztus 22-től, hétfőtől látható a Disney Csatornán, hétköznaponként 6:50-től.
(BrandTrend)